Opbrengst veiling Sterren op het doek naar Onderzoeksfonds Hematon

In de tv-uitzending van Sterren op het doek van a.s. zaterdag 17 december gaat de opbrengst van de veiling van dit programma naar Onderzoeksfonds Hematon. In deze aflevering wordt Annechien Steenhuizen van het NOS Journaal geschilderd door drie kunstenaars.

In het programma maken drie kunstenaars een schilderij van Annechien Steenhuizen. De totstandkoming van de drie schilderijen wordt in de uitzending gevolgd. Aan het eind van het programma kiest zij een schilderij uit dat ze mee naar huis mag nemen. De andere twee kunstwerken worden geveild via de website van Omroep Max. De opbrengst van de veiling gaat naar een goed doel en dat goede doel is dit keer Onderzoeksfonds Hematon. Het fonds hoopt dat zoveel mogelijk mensen gaan bieden. 

Stichting Onderzoeksfonds Hematon is een onafhankelijke stichting die wetenschappelijk onderzoek op het gebied van bloedkanker financieel ondersteunt. Het fonds is van, voor en door patiënten.

De uitzending vindt plaats op zaterdag 17 december om 20.30 uur. De veiling start direct na de uitzending op de website van het programma Sterren op het doek van Omroep Max. 

https://sterrenophetdoek.nl/de-kunstenaars

Dit bericht is geplaatst in Actueel. Bookmark de permalink.