Cheque van € 710 voor Onderzoeksfonds Hematon

Op 16 mei jl mocht het Onderzoeksfonds Hematon (voorheen Fonds Stimulans) een cheque ter waarde van € 710 in ontvangst nemen van Bobbie Koster.

Bobbie heeft recent gehoord dat een familielid de ziekte van Kahler heeft en hiervoor een behandeling moet ondergaan. Omdat hij nog nooit van deze ziekte had gehoord is hij wat gaan opzoeken over deze ziekte en kwam hij er achter dat het een zeldzame ziekte is, wat wel goed te behandelen is maar nog steeds als ongeneeslijk wordt beschouwd. Bobbie heeft in april 2019 de 4-daagse van Deventer gelopen. Voor deze tocht heeft hij zich laten sponsoren met als doel om de opbrengst ter beschikking te stellen aan onderzoek naar de ziekte van Kahler. 

Bobbie overhandigt cheque aan Bert van Leeuwen (vz)

Bobbie Koster (rechts) overhandigt de cheque aan Bert van Leeuwen, voorzitter Onderzoeksfonds Hematon

Onderzoeksfonds Hematon is erg blij met deze actie en wil Bobbie bij deze nogmaals hartelijk bedanken. Tot slot een citaat uit de email die we van Bobbie mochten ontvangen. 

“Ik wil jullie allen bij dezen nogmaals bedanken voor de mooie ervaring van gisteren. Jullie onthaal voelde warm en oprecht, waardoor ik 100% achter mijn keuze kan staan dat ik de donatie aan jullie heb geschonken. Ik hoop echt oprecht dat we op deze manier verschil hebben gemaakt en een vlammetje hebben aangewakkerd. Dusdanig een vlammetje aangewakkerd, dat er fantsoenlijk onderzoek kan worden gedaan en er een doorbraak kan ontstaan ooit om deze ziekte chronisch of zelfs het liefst geneesbaar te maken.
Ons contact en onze ontmoeting heeft me erg geraakt en ontroerd. 
Ik wens en bid voor jullie allen het allerbeste.”  Bobbie Koster. 
 
 
 
Dit bericht is geplaatst in Actueel met de tags . Bookmark de permalink.